26 Октомври 2010

ЗАПИСВАНЕ ЗА ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕПроцедурата за записване не отнема много време. За да се запишете като наш ученик, е необходимо да изпратите на имейл(Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.) следното Заявление (вижте секция Записване - "Заявление").

След като получим Вашето Заявление, в рамките на 24 часа ние ще Ви отговорим дали сте одобрени за дадения курс, след което е необходимо да ни изпратите следните документи:

  1. Копие от Диплома за завършено средно образование
  2. Актуална Ваша снимка (паспортен формат)
  3. Платежно нареждане за това, че сте заплатили такса за участие в избрания от Вас курс 
    (вижте секция Записване - "Начин на плащане")


Горепосочените документи може да изпратите:

  • на e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • като пощенска пратка на адрес: гр. София, п.к.1000, 
    ул. "Цар Симеон" 5, вх.Б, Нели Гунева.
  • На място в нашия офис, където да подадете документите


След тези процедури, в рамките на 24 часа Вие ще получите достъп до онлайн платформата на интернет сайта ни, с което ще започнете своето обучение. 

Ако имате допълнителни въпроси и искате да се консултирате с наш сътрудник, моля не се колебайте да се свържете с нас на 02/983 1900 ! 

 

Центърът за професионално обучение към Сдружение „МАРТИЛЕН ФМ“ е създаден през 2007 г. в гр. София. Притежава лицензия № 200712477 по чл. 22, ал. 6 от Закона за професионално образование и обучение, издадена от Националната агенция за професионално образование и обучение.