26 Октомври 2010

ЗАПИСВАНЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ


За да кандидатствате за Професионално Онлайн обучение е необходимо единствено да притежавате Диплома за средно образование или Удостоверение за придобито право за явяване на Държавни изпити, независимо какво училище и специалност сте завършили!

Първо е необходимо да ни изпратите на нашия E-mail адрес - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , следното попълнено ЗАЯВЛЕНИЕ (моля, вижте тук секция ЗАПИСВАНЕ - "ЗАЯВЛЕНИЕ").


След като разгледаме Вашето ЗАЯВЛЕНИЕ, в рамките на 24 часа ние ще Ви отговорим дали сте одобрени за избрания от Вас курс на обучение. След като бъдете одобрени, по E-mail ще ви изпратим веднага отговор за потвърждаване, след което се свържете с Нас, за да уточним начина на плащане на вашето обучение.

За да започне Вашето обучение е необходимо да ни изпратите:

• Сканирано копие от вашата Диплома за завършено СРЕДНО образование или Удостоверение за придобито право за явяване на Държавен изпит

• Да заплатите таксата за обучение в нашия офис или да ни изпратите сканирано копие от п
латежно нареждане, за това, че сте заплатили такса обучение за избрания от Вас курс (моля, вижте тук секция ЗАПИСВАНЕ - "НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ"). Преди да заплатите таксата за обучение, моля свържете се с нас по телефона или E-mail, за да уточним начина на плащане.


Горепосочените документи може да ни изпратите на Е-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или да ни посетите в нашия офис - гр.София, ул. "Цар Симеон" 5, вх.Б

След всички тези процедури, в рамките на 24 часа Вие ще получите E-mail с име и парола за достъп до платената Онлайн платформа на интернет сайта ни - www.onlineobuchenie.com, с което ще започнете избраното от Вас обучение.

Онлайн Обучението е равнопоставено на редовната форма на обучение по отношение на издаваната Диплома! 


Ако имате допълнителни въпроси и искате да се консултирате с наш сътрудник, моля не се колебайте да се свържете с нас на:

Тел: 02/ 983 19 00 ; Gsm: 0877 868 726 ; E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.