18 Август 2010

ДОБРЕ ДОШЛИ В ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ МАРТИЛЕН ФМ


В този сайт имате уникална възможност да изберете професионален онлайн курс и да се обучавате самостоятелно, лесно и практично по всяко време и от всяко място, от Вашият дом или работно място. 

Онлайн обучението е изцяло електронно, само с един присъствен ден за полагане на изпит. Продължителността на обучението е препоръчителна, а Вие можете да се дипломирате по Ваше желание по-бързо, стига това да е достатъчно, за да усвоите учебния материал и да положите необходимите изпити. 

Този продукт е изключително подходящ за хора, които ценят своето време, нямат физическа възможност да бъдат редовни ученици, както  и за хората с физически увреждания!

В зависимост от професионалното обучение, след полагане на съответните изпити, "Сдружение Мартилен ФМ" ще удостовери Вашето успешно завършване със:

  • СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ

                                 или

  • УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ

Какво ще откриете при нас, което е уникално и полезно за Вас ?Професионалното онлайн обучение включва онлайн учебници и онлайн изпитни тестове и задачи, видео и skype комуникации, както и упражнения, които правят възможна интерактивна работата между обучаеми и преподаватели.

 

ЦПО към Мартилен ФМ предлага също така дистанционно и традиционно обучение. Те са предназначени основно за групови или фирмени обучения на персонал - препоръчителен брой участници между 3 и 15 курсисти. При събиране на по-големи групи цената на курсовете варира и е по договаряне.

Изберете Вашия онлайн курс. 

   

                                                      

 

 


Центърът за професионално обучение Сдружение „МАРТИЛЕН ФМ“ е създаден през 2007 г. в гр. София. Притежава лицензия № 200712477 по чл. 22, ал. 6 от Закона за професионално образование и обучение, издадена от Националната агенция за професионално образование и обучение.